Trouw Sofie & Siegfried

We mochten getuigen zijn van een bruiloft die nét dat tikkeltje anders was.

Een die ongetwijfeld een blijvende herinnering is.

Home
Projecten
Trouw Sofie & Siegfried

Project voor

Deel uitmaken van de belangrijkste dag van iemands leven is bijzonder. Deze dag organiseren is dat nog meer. Daarom hechten we bij de organisatie van een bruiloft veel waarde aan verbinding en een persoonlijke benadering.

Als we B2B-events organiseren, betrekken we het DNA van het bedrijf voor het vormgeven van het evenement. Bij een huwelijk gaat dat net wat anders, en verdiepen we ons eerst in het koppel en hun liefdesverhaal voor we van start gaan. Hierdoor zijn onze bruiloften exclusief en is geen enkele hetzelfde.

Sofie en Siegfried stapten in juni 2022 in Schaarbeek in het huwelijksbootje en wij mochten mee. Niet als derde wiel maar als organisator van hun prachtige huwelijksfeest. Bij de voorbereidingen werd duidelijk dat we een uniek concept mochten uitwerken, en creatief uit de hoek mochten komen. Dat moet je ons geen twee keer zeggen!

We kregen de kans om het herenhuis van Sofies vader om te toveren tot een heus Peaky Blinders decor. Het prachtige authentieke gebouw was de geschikte locatie voor dit unieke concept.

Bij het binnenkomen werden de gasten getrakteerd op een gepersonaliseerde cocktail. A toast to his and her taste, de perfecte opening van een onvergetelijke avond.

Geen geslaagd trouwfeest zonder bar en dansvloer. Die richtten we in op de eerste verdieping van het pand, maar het mocht nog een beetje extra zijn. Om middernacht openden we de kelder, waar we een speak-easy hadden ingericht. En de hoofdprijs? Die was voor Siegfried.

No items found.

Meer projecten

AdviPro

Goed begonnen is half gewonnen!

Daarom ging Advipro het jaar knallend van start in Plein Publiek.

Aurubis

Aurubis wilde de fusie met Metallo op een gepaste manier vieren.

Een evenement met een verbindende rol, in de grote serre van Plantrent.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
door op 'schrijf in' te drukken, ga je akkoord met de privacy policy.
Bedankt voor je inschrijving! Bekijk binnenkort zeker je mailbox!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.

Cookies