Galabal Der Kempen

Naar jaarlijkse traditie ondersteunen wij ook het Galabar Der Kempen van Studentenclub Moeder Mastentop.
Wanneer de Kempenzonen uit Leuven samenkomen om te feesten, doen ze dat in stijl en klasse. Vanaf 19u worden de gasten voor het galadiner ontvangen op een prachtige locatie, dit jaar de Kapel van Merksplas Kolonie, en verwend met een fantastisch diner gecreëerd door HautRu uit Hoogstraten.

Vanaf 22u, na het dessert, barst het dansfeest los voor +- 600 gasten.
Tijdens dit dansfeest ondersteunt ADAMANT het gebeuren met een cocktailbar op maat. Van de beste klassiekers tot speciaal voor Moeder Mastentop ontworpen cocktails worden aan razend snel tempo geserveerd aan de dorstige avondgasten. Wij kijken na afloop van dit prachtige event steeds uit naar het gala van volgend jaar!

Proximus

Voor Proximus mochten wij een opdracht uitvoeren in opdracht van White Signature. Proximus ontving gedurende 3 vrijdagen personeelsleden voor een briefing van interne zaken binnenin Proximus. De laatste vrijdag ging door in de Proximus Lounge zelf in Evere. Gasten werden 2 maal ontvangen met een uitgebreid koffiebuffet, waarna ze deel mochten nemen aan een royaal warm- en koud buffet.

De andere bijeenkomsten werden georganiseerd in het Gentse en in het Antwerpse.

 

 

Aquarium Diner

BELEVING EN GASTRONOMIE TUSSEN DE VISSEN

Tropische vissen, azuurblauwe golven,… ZOO Antwerpen biedt een bijzonder sfeervolle formule aan voor uw gasten: een uniek Aquariumdiner. Duik samen met uw klanten of collega’s in het vernieuwde Aquarium van de ZOO voor een onvergetelijke avond!

 

FEEËRIEKE AVONDWANDELING EN ONDER-WATER-DINER

Na het onthaal en een staande receptie, neemt u plaats tussen de bewoners van het Aquarium. Oog in oog met de zwartpuntrifhaaien en de anemoonvissen geniet u van een overheerlijk diner. Bij aankomst en bij vertrek maakt u een avondwandeling in de slapende ZOO.

 

FINALE KERS OP DE TAART: BETOVEREND RIFAQUARIUM

het vernieuwde Aquarium in ZOO Antwerpen schittert als nooit tevoren. Het ademt helemaal de grandeur van de 19de eeuw uit (bouwjaar 1911). Hier bewondert u een boeiende onderwaterwereld met één van de grootste rifaquaria van Europa.

 

 

 

 

 

 

 

Le Paige Pop-Up

Voor het lanceren van een nieuwe evenementenlocatie in Herentals van EventsFactory ondersteunt ADAMANT in het realiseren van een 5-daags per maand Pop-Up restaurant van januari tot mei 2019. Het niveau van dit restaurant is zeer hoog, zowel in setting als food als drinks. Reservaties via deze link!

 

 

 

 

Koningin Elisabethzaal – Queen Elisabeth Hall

Sinds begin 2019 doet ADAMANT  event supervising en event coördinatie in het Elisabeth Center Antwerp en zorgt ook hier dat alle mogelijke evenementen zo efficiënt en vlot mogelijk verlopen. Het ECA is de thuishaven van “A Room with a ZOO” en hiermee het congrescentrum met de grootste troef: het grenst aan  ZOO Antwerpen. Het ECA ontvangt alle mogelijk evenementen van congressen met 2000 afgevaardigden tot familiedagen, bedrijfsevenementen en huwelijken, en nog veel meer. De Koningin Elisabethzaal ontvangt jaarlijks de groten der aarde op het vlak van klassieke muziek, maar ook moderne muziekvoorstellingen, theater en comedy.

 

 

 

Cocktails On The Move

Onze mobiele cocktailbar heeft al menig publiek betoverd met de eigen recepten, afgestemd op uw persoonlijke ervaringen en op uw smaken. Samen met onze mixology expert maken wij cocktails die uw persoonlijke verhaal vertellen.

 

 

 

 

Farmside Lunch

Een Lunch georganiseerd in een natuurlijke omgeving met Renaissance invloeden van de omringende gebouwen. Dit event onder een glazen beschutting was een zeer mooi voorbeeld van de ideale zomerlunch voor de bedanking van klanten.
De keuken heeft een mooie combinatie gebracht van Pure keuken en de nieuwste technieken zoals poedertjes, zalfjes en crèmes.
Deze herontdekking van basisingrediënten in een natuurlijke omgeving heeft geïnspireerd voor nieuwe projecten bij de klanten.

 

 

 

 

Trouwfeest Noorderkempen

Dit trouwfeest voor +- 330 gasten werd georganiseerd in samenwerking met verschillende leveranciers. Een landelijk huwelijk werd gerealiseerd door verschillende toptalenten waarbij het eindproduct een prachtig verhaal vertelde van een prachtig koppel. Er werd een grote tent neergezet op een manege waar de magie plaatsvond. Een aan tafel geserveerd voorgerecht gevolgd door een rijkelijk buffet heeft de gasten een voldaan gevoel gegeven. Nadien barstte het dansfeest los met verschillende animatietechnieken. Tot op vandaag behouden wij een sterk contact met het bruidspaar!

 

Scabal

Een internship tijdens een opleiding heeft ons meer geleerd over het perfecte maatpak. Wij bieden diensten aan waarbij wij helpen met het uitzoeken van het perfecte kostuum. Dit gaat best ver: Verschillende prijsklasses, afwerkingen, maten, vormen, kleuren, snijpatronen, knopen, draden,…..
Wij gaan samen met u voor het perfecte kostuum, eventueel afgestemd op de kledij van uw partner.